nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Pelletkachels staan op de energielijst en komen in aanmerking voor subsidie. Met de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) komt de overheid u tegemoet in de aanschafkosten. Bij PelletkachelXXL vindt u de beste pelletkachels van Italiaanse makelij tegen zeer scherpe prijzen. Als u daarenboven ook nog gebruik maakt van de subsidie, bent u des te voordeliger uit.
 

Pelletkachel kopen met subsidie
 

De Nederlandse overheid stimuleert particulieren en bedrijven met een subsidie wanneer zij een pelletkachel aanschaffen. U kunt de tegemoetkoming in de kosten aanvragen vanaf 1 januari tot en met 31 december. De aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Wees er dus op tijd bij!
 

Minder CO2-uitstoot met een Pelletkachel
 

Met een pelletkachel bespaart u energie en kunt u de CO2-uitstoot terugdringen. Dat is de reden dat de overheid u financieel ondersteunt bij de aankoop van een pelletkachel en subsidies verleent. Pelletkachels hebben een veel hoger rendement dan traditionele houtkachels of een open haard. De fabrikanten van onze Italiaanse kwaliteitskachels claimen rendementen van rond de 90%.
 

Meer informatie over overheidssubsidies
 

Wilt u graag meer informatie over de aanschaf van een pelletkachel met subsidie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel 0523-711000 of stuur een e-mail naar info@xxlshops.com. U kunt ook langskomen in onze showroom in Coevorden. We geven u graag persoonlijk advies over de juiste pelletkachel en de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE).