X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Houtpellets zijn een stuk goedkoper dan wanneer u uw huis verwarmt met gas of olie. Vooral wanneer uw huis niet goed geïsoleerd is en u veel gas verbruikt, is een pelletkachel een goede investering die zich vanzelf terugbetaalt.
 

Verbruik pelletkachel tegenover fossiele brandstoffen
 

Hout is een hernieuwbare energiebron en daardoor veel goedkoper dan langzaam ontstane fossiele brandstoffen, zoals gas en olie. Deze brandstoffen worden steeds schaarser en dus steeds duurder. Daardoor stijgen de prijzen voor pellets minder snel dan die van fossiele brandstoffen. Houtpellets zijn ook veel beter voor het milieu en CO2 neutraal.
 

Besparing berekenen
 

Houtpellets zijn goedkoper dan gas of olie. Hoe meer gas u per jaar verbruikt, hoe meer u met een pelletkachel kunt besparen. Als uw huis goed geïsoleerd is, verbruikte u al weinig gas om uw huis te verwarmen. Ook het verbruik van de pelletkachel ligt erg laag bij een goed geïsoleerd huis. Uw besparing ligt rond de 20%. Heeft u nog geen isolatie dan kan de besparing oplopen tot 50%.
COVID-19 MAATREGELEN 

Beste klant,

Shoppen is bij ons weer mogelijk maar wel alleen op afspraak.

Een afspraak maken kan per mail of telefonisch op woensdag en vrijdag tussen 11 en 16 uur en zaterdags tussen 10-13 uur.

Online zijn we gewoon 24/7 geopend!

Uw bestelling afhalen bij onze winkel is ook mogelijk op bovengenoemde openingstijden.

Excuses voor al dit ongemak, Stay Safe!
Britt en Rob