X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Kwalitatief zeer hoogwaardige Nordic Fire pelletkachel

Bent u op zoek naar een kwalitatieve Nordic Fire pelletkachel om uw huis te verwarmen? Wij zijn een gespecialiseerde winkel en webshop die kachels verkoopt en installeert.

Een pelletkachel biedt de gezelligheid van een houtkachel, echter het gebruik is zo eenvoudig waardoor het comfort van een gashaard wordt verkregen. De aanvoer van pellets, de snelheid van de ventilator en de hoeveelheid warme lucht die door de ventilator wordt afgegeven is volledig instelbaar

Vanwege ons uitgebreide netwerk kunnen wij tegen zeer scherpe prijzen de beste pelletkachels leveren.Weergave:
 


Bezig met laden...
Nordic Fire Tjallmo zwart pelletkachel 7kw
€ 4.079,99

Prijs per stuk

Nordic Fire Thor zwart pelletkachel 11kw
€ 4.157,99

Prijs per stuk

Nordic Fire Viktor 12 Zwart
€ 3.986,00

Prijs per stuk

Nordic Fire Viktor 10 Zwart
€ 3.880,00

Prijs per stuk

Nordic Fire Viktor 8 zwart
€ 3.140,00

Prijs per stuk

Nordic Fire Ilvar 9 pelletkachel 9kw
€ 3.765,00

Prijs per stuk

Nordic Fire Ilvar 7 pelletkachel 7kw
€ 3.390,00

Prijs per stuk

Nordic Fire pelletkachels

Nordic Fire ontwikkelt en ontwerpt pelletkachels.
Dankzij een uitstekende eigen researchafdeling, slagen zij erin om de concurrentie steeds een stap voor te zijn. Nordic Fire kachels zijn de stilste op de pelletkachelmarkt en volledig instelbaar wat betreft tijd en temperatuur.
 

De nieuwe lijn van Nordic Fire

Bij ons kunt u terecht voor alle Nordic Fire pelletkachels. De kachels uit deze lijn zijn het beste betaalbaar en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. We helpen u graag met uw subsidieaanvraag waardoor u nog goedkoper uit bent. Voor elk interieur is er een bijpassende Nordic Fire pelletkachel, variërend van tijdloos en modern tot kachels met een gezellige, klassieke uitstraling.
 

Voordelen van Pelletkachel XXL

  • Dé specialist op het gebied van pelletkachels.
  • Alleen topmerken zoals Nordic Fire pelletkachels.


DRINGENDE KENNISGEVING! • Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat.
Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.