nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Ravelli Natura-Natural 7 PROFESSIONAL - 7,2KW pelletkachel

Nu met €500 extra Subsidie! Meldcode bij RVO is KA00753

€ 2.980,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De nieuwe pro-versie (Natura 7 professional)

 

Prachtig vlambeeld, stil, automatische reiniging, kwarts gloeispiraal, nog zuiniger in verbruik

 

De nieuwe Natura 7 – professional is in niets meer te vergelijken met de standaard pelletkachel. De kachel heeft een fantastisch ‘houtvuur’, is veel stiller dankzij de uitschakelbare ventilator en is perfect regelbaar middels een uitgebreide afstandsbediening.

Deze kachel heeft, door middel van een geheel nieuw verbrandingsprincipe, hoge rustige vlammen. Dit zorgt ook voor een hoger rendement. Omdat de lucht van boven wordt aangevoerd, in tegenstelling tot de standaard pelletkachel, is de verbranding schoner en effectiever.

Daarnaast heeft de professional de volgende innovaties

  • Niet hoorbare vijzelmotor:
    De nieuwe Natura Professional beschikt over een nieuwe ophanging met een nieuw soort vijzelmotor welke volledig stil is en niet meer wordt opgemerkt. 
  • Kwarts gloeispiraal:
    De gloeispiraal wordt vervangen door een versie welke volledig uit kwarts bestaat. Veel sterker dan een keramiek gloeispiraal en daarnaast heeft het als voordeel dat de kachel veel sneller start en ook nog eens niet meer aan slijtage onderhevig is. Deze is daardoor levenslang gegarandeerd.
  • Nog zuiniger met pellets
    Er wordt een verbetering aan de software doorgevoerd, waardoor de kachel nog zuiniger is geworden, zonder in te leveren op het vermogen.

Meer dan een maand stoken zonder reiniging van de aslade
Ook heeft de Natura 7 een volledig automatische reiniging, u kunt tot wel een maand stoken zonder de pelletkachel of aslade te hoeven legen. De branderbak kantelt zichzelf om te reinigen, hierdoor blijft de branderbak altijd schoon.

De Natura 7 professional is ideaal in te zetten als bijverwarming in zowel kleine als grote ruimtes dankzij de volledig naar wens in- of uit te schakelen convectieventilator, hierdoor is de Natura 7 vrijwel volledig geluidsloos. Tevens wordt deze pelletkachel standaard met uitgebreide touch-afstandbediening geleverd. Door het grote pelletreservoir kan de kachel lang branden zonder bij te vullen.

Technische gegevens:

Diameter rookgasafvoer ø 80 mm
Externe luchttoevoer mogelijkheid Ja, ø 50 mm
Vermogen nominaal (min-max)  2,5 – 7,2 kW
Pelletverbruik (min-max)  0,5 – 1,5 kg/h
 Rendement  94,6 %
 Inhoud pelletreservoir  20 kg
Brandduur (min-max in uren) 13,3 – 40 h
Gewicht 140 kg
Maatvoering H x B x D 1040-502-521 mm
Ruitenreinigingssysteem Ja


Ravelli Natura-Natural 7 PROFESSIONAL - 7,2KW pelletkachel