X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Pelletkachel MeNext zwart 5kw

MeNext zwart is een fijne pelletkachel met compacte afmeting. Ook heeft deze kachel een standaard bovenaansluiting.

Standaard levertijd

1 tot 3 werkdagen

€ 1.499,00
€ 1.089,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

MeNext Pelletkachel

Productomschrijving

De MeNext is een mooie, robuuste pelletkachel. Bij deze kachel is een afvoer aan de bovenkant mogelijk. Het betreft een lage, kleine pelletkachel door de compacte afmetingen. De MeNext heeft een gietijzeren branderkorf en 92% rendement.

 

MeNext met continu draaiende pelletmotor

De moderne kachel fungeert stilletjes, in tegenstelling tot sommige andere kachels. Dit komt door de continu draaiende pelletmotor.

Dankzij dat motorsysteem maakt deze pelletkachel nauwelijks toeren (geluid). Er zijn ook pelletkachels met een pulserende motor. In dat geval hoor je geluid tijdens de pulsen.

Aanwinst voor de woonkamer

Al met al koop je een aanwinst voor de woonkamer. Qua warmte, qua financieel voordeel en qua design. Alsof dat nog niet genoeg is, ben je ook nog eens milieubewust bezig. De kachel met Energielabel A+ is ‘ecodesign approved’.

Er is nauwelijks uitstoot, de kachel is bijna geheel houtrookvrij. Vervolgens is er nog een voordeel: onze houtpellets worden CO2-neutraal geproduceerd.

Capaciteit

De pelletkachel is klein, maar krachtig. Het duurzame apparaat kan een oppervlakte tot 40 vierkante meter gemakkelijk verwarmen.

De berekening is gebaseerd op een ruimte met een standaardhoogte van 270 centimeter. Verder geldt in dit rekenvoorbeeld dat de kamer goed geïsoleerd is. PelletkachelXXL beveelt deze kachel van harte aan.


 

TECHNISCHE GEGEVENS:  
MERK: PelletNext
MODEL: MeNext
KLEUR: ZWART
RENDEMENT: 92%
AFMETING HxBxD: 81x40x44
INHOUD PELLETRESERVOIR: 12 KG
PELLET VERBRUIK: MIN. 0.4 KG/U – MAX. 1.1 KG/U
VERMOGEN: MIN. 1.5 KW – MAX 5 KW 
BRANDERKORF: GIETIJZER
TE VERWARMEN TOT: 100 M3
   
KENMERKEN  
BOVEN AANSLUITING
ZONDER AFSTANDSBEDIENING
CONTINU DRAAIENDE VIJZEL