X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Nordic Fire Torsby speksteen pelletkachel 7,8kw Nordic Fire Torsby speksteen pelletkachel 7,8kw
Nordic Fire Torsby speksteen pelletkachel 7,8kw Nordic Fire Torsby speksteen pelletkachel 7,8kw
Nordic Fire Torsby speksteen pelletkachel 7,8kw
**BEL voor de laagste prijs!** Pellet kachel Torsby, een nostalgisch ontwerp met prachtig vuurbeeld.
Vraag offerte aan
 

Nordic Fire Torsby speksteen pelletkachel 7,8kw

Pellet kachel Torsby, een nostalgisch ontwerp met prachtig vuurbeeld
 

De Torsby is een pelletkachel met een gezellige uitstraling. Mede door het mooie vuur is deze pelletkachel bijna niet meer van een echte houtkachel te onderscheiden. Door het grote pellet reservoir kan de kachel lang branden zonder bij te vullen. Volledig instelbaar wat betreft tijd en temperatuur, zo heeft u altijd voldoende warmte op de door u ingestelde tijd. Dit kan via  de afstandsbediening die er standaard bij zit. Dankzij de naar wens in te schakelen ventilator is de pelletkachel geschikt voor zowel een kleine als grote ruimte. Door de nieuwe verbrandingstechniek is het vuur nog mooier en rustiger. Een ander voordeel is dat de assen continu worden na verbrand, waardoor de hoeveelheid rest-as sterk wordt gereduceerd. Daarnaast zorgt de innovatieve automatische reinigende kantelrooster en ruime aslade ervoor dat u tot wel een maand kunt stoken.

 

Daarnaast heeft de Torsby o.a. de volgende innovaties

 • Niet hoorbare vijzelmotor:
  De innovatieve vijzelmotor stopt en start niet meer, maar draait continu met een lage snelheid waardoor het vervelende start/stop geluid niet meer aanwezig is. Hierdoor is de Torsby veel stiller dan gewone pelletkachels.
 • Gepatenteerde vol-automatische-reiniging
  De Nordic Fire pelletkachel Torsby is voorzien van een nieuwe gepatenteerde vol-automatische-reiniging. De brander kantelt automatisch waardoor de rest-assen worden afgevoerd in de aslade. Kans op verstopping is daardoor verleden tijd en u kunt tot wel een maand blijven stoken zonder de aslade te hoeven reinigen.
 • Nog zuiniger met pellets: Auto Pilot System
  Met het Auto-Pilot-System kunt u langer verwarmen met 1 vulling pellets. Bij een standaard pelletkachel zal de temperatuur in de praktijk op kunnen lopen door bijvoorbeeld een te hoge schoorsteen trek. Hierdoor verliest u veel warmte zonder dat u er erg in heeft. Dankzij het innovatieve Auto-Pilot-System zal het rendement optimaal blijven doordat de pellet toevoer en verbrandingssnelheid automatisch worden aangepast. Hierdoor bespaart u ten opzichte van standaard pelletkachels op het verbruik van de pellets.


Technische gegevens                                                                                              

 • Nominaal regelbaar vermogen 2,5 – 7,8 kW
 • Pelletverbruik 0,5 – 1,5 kg/h
 • Rendement >93,8%
 • Rookgasafvoer Ø 80 mm
 • Aansluitmogelijkheid externe lucht Ø 50 mm
 • Inhoud pellet reservoir 16 kg
 • Brandduur 13,3 – 40 uur
 • Maatvoering H x B x D 1024 x 502 x 540 mm
 • Gewicht140 kg

Nordic Fire Torsby speksteen pelletkachel 7,8kw

SLECHT BEREIKBAAR T/M 7 MEI! * Tot en met 7 mei zijn wij slecht bereikbaar en zullen er GEEN webshop bestellingen worden verzonden. Vanaf maandag 8 mei zullen wij dit weer oppakken.