X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Nordic Fire Tjallmo zwart pelletkachel 7kw Nordic Fire Tjallmo zwart pelletkachel 7kw
Nordic Fire Tjallmo zwart pelletkachel 7kw Nordic Fire Tjallmo zwart pelletkachel 7kw
Nordic Fire Tjallmo zwart pelletkachel 7kw
Compacte maatvoering, nog zuiniger in gebruik, stil en prachtig vormgegeven waarbij men vanaf elke zijde een perfect zicht heeft dankzij de grote zijruiten. 

Standaard levertijd

2-3 weken (Indien voorradig bij leverancier)

€ 4.695,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Nordic Fire Tjallmo pelletkachel 7kw

 

De pelletkachel Tjallmo de enige drie-zijdige kachel in zijn soort

De Tjallmo biedt alles. Compacte maatvoering, nog zuiniger in gebruik, stil en prachtig vormgegeven waarbij men vanaf elke zijde een perfect zicht heeft dankzij de grote zijruiten. 

De pelletkachel Tjallmo is geheel opgebouwd uit mooi en sterk vormgegeven gietijzer. In combinatie met de ronde voor- en zijruiten is de haard tot in de details perfect afgewerkt. Dankzij deze materialen én de hoge kwaliteitsonderdelen is de levensduur van de pelletkachel veel langer dan men gewend is bij een standaard pelletkachel.

De Tjallmo beschikt standaard over een traploze pellet-toevoer-motor (vijzelmotor). Daarnaast beschikt de ventilator over een relax-functie waardoor deze kachel heel erg stil is. Standaard wordt de kachel geleverd met een uitgebreide afstandbediening en bediening via de WIFI.

Niet veel ruimte nodig dankzij een optionele bovenaansluiting

Naast de compacte maatvoering zorgt de extra optionele bovenaansluiting ervoor dat er veel minder ruimte nodig is om de pelletkachel aan te sluiten op het rookkanaal. Hierdoor komt de pelletkachel veel beter tot zijn recht in uw woonkamer.

 

Technische gegevens                                                                                              

  • Nominaal regelbaar vermogen 2,5 – 7 kW
  • Pelletverbruik 0,5 – 1,4 kg/h
  • Rendement >90%
  • Rookgasafvoer Ø 80 mm
  • Aansluitmogelijkheid externe luch tØ 50 mm
  • Inhoud pellet reservoir 12 kg
  • Brandduur 10 – 25 uur
  • Maatvoering H x B x D 100x48x50 cm
  • Gewicht 175 kg

Meerprijs optionele bovenaansluiting is €275

Nordic Fire Tjallmo zwart pelletkachel 7kw

DRINGENDE KENNISGEVING! • Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat.
Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.