nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

MCZ pelletkachel
 

Pelletkachel XXL verkoopt de alleen beste pelletkachels van Italiaanse topmerken. En dat tegen een zeer scherpe prijs. Ook voor een voordelig geprijsde MCZ pelletkachel kunt u bij ons terecht. Het Italiaanse merk MCZ staat bekend om het hoge rendement van de kachels.


Weergave:
 


Bezig met laden...
-20%
MCZ Amy 6,8kW pelletkachel SHOWROOM model met 0 branduren!
MCZ Amy 6,8kW pelletkachel SHOWROOM model met 0 branduren!
€ 1.799,00 Per stuk € 2.235,00 Per stuk
-17%
MCZ Cute 8kW pelletkachel SHOWROOM model 0 branduren!
MCZ Cute 8kW pelletkachel SHOWROOM model 0 branduren!
€ 2.899,00 Per stuk € 3.479,00 Per stuk
-21%
MCZ Gio 8kW pelletkachel SHOWROOM model 0 branduren!
MCZ Gio 8kW pelletkachel SHOWROOM model 0 branduren!
€ 1.899,00 Per stuk € 2.408,00 Per stuk

MCZ pelletkachel
 

Een MCZ pelletkachel is een goedkope en milieuvriendelijke manier om uw huis te verwarmen. MCZ pelletkachels zijn zo ontworpen om zo efficiënt en schoon mogelijk te branden. Ze halen een rendement van wel 90% en stoten de minste schadelijke stoffen uit van alle pelletkachels op de markt. Door de optimale verbranding blijven er veel minder asresten over dan in een houtkachel. MCZ pelletkachels zijn volledig gemaakt van gietijzer. De kachels zijn daarmee zeer degelijk en gaan een leven lang mee.
 

Stille kachels zonder zoemende ventilator
 

MCZ kachels zijn de stilste pelletkachels op de markt. De kachels hebben namelijk geen ventilator om de warmte door de ruimte te verspreiden. Sommige kachels van MCZ hebben wel een ventilator, maar deze kunt u tijdelijk uitschakelen. Bijvoorbeeld als u bezoek heeft of even rustig een boek wilt lezen.
 

Badkamer, keuken en centrale verwarming
 

U kunt uw MCZ pelletkachel ook aansluiten op de bestaande centrale verwarming of vloerverwarming. De warmte wordt dan niet overgedragen aan de lucht maar aan water. Ook voor het verwarmen van water in de badkamer en keuken kunt u de kachel gebruiken. Een pelletkachel is een stuk duurzamer en goedkoper dan een boiler.