X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Dovre Sense 103 houtkachel Dovre Sense 103 houtkachel
Dovre Sense 103 houtkachel Dovre Sense 103 houtkachel
Dovre Sense 103 houtkachel
De Dovre Sense 103 is een strakke, driezijdige kachel op elegante poten. Deze Sense lijn van Dovre onderscheidt zich door materiaalgebruik en de zachte vormen. De Sense is opgetrokken...
€ 2.075,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De Dovre Sense 103 is een strakke, driezijdige kachel op elegante poten. Deze Sense lijn van Dovre onderscheidt zich door materiaalgebruik en de zachte vormen. De Sense is opgetrokken uit gietijzer en heeft de (boven)afvoer ver naar achteren geplaatst. Hierdoor komt deze houtkachel niet zo ver de kamer binnen.

Een extra opvallend kenmerk van deze Sense serie is de speciale makkelijke en netjes weggewerkte deursluiting. Deze zit rechtsonderaan de deur en is daar helemaal in verwerkt. Geen uitstekende delen dus bij deze houtkachel. De deur openen gaat erg eenvoudig door het simpel drukken op de deursluiting. De deur sluiten gaat net zo eenvoudig door middel van het simpel dichtduwen van de deur.

Specificaties

Merk Dovre
Model Sense 103 houtkachel
Serie Sense
Brandstof Hout
Vuurzicht Driezijdig
Type kachel Vrijstaand
Wel of geen afvoer Afvoer
Materiaal Gietijzer
Kleur Gietijzer
     
Showroomstatus Opgesteld in showroom
Gewicht 105kg
Afmeting breedte 47 cm
Afmeting hoogte 90 cm
 
Afmeting diepte 36 cm
Draaibaar Nee, deze kachel is niet draaibaar
Bediening Handbediening
Achterwand Vermiculiet
Nominaal vermogen 7 kW
Minimaal vermogen 2.3 kW
Maximaal vermogen 9 kW
Rendement 80 %
Rookgasafvoer (diameter) 150 millimeter
Hart pijp hoogte 79 cm
Bovenaansluiting Ja
Achteraansluiting Ja
Externe luchttoevoer 100 millimeter
Energielabel A+

DRINGENDE KENNISGEVING! • Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat.
Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.