X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Dimplex Lucia Dimplex Lucia 2
Dimplex Lucia Dimplex Lucia 2
Dimplex Lucia elektrische haard
Een heerlijk compacte kachel die een echt vuurgevoel geeft met het gemak van elektrisch, geweldig om zelfs de kleinste leefruimte te verrijken. Het uiterlijk van een klassieke gietijzeren kachel,...
€ 303,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Een heerlijk compacte kachel die een echt vuurgevoel geeft met het gemak van elektrisch, geweldig om zelfs de kleinste leefruimte te verrijken. Het uiterlijk van een klassieke gietijzeren kachel, met een eigentijdse stijl en veel functies. De glazen deur die open kan, draagt bij aan dat authentieke gevoel, terwijl je in de warmrode vlammen en houtblokken van het Optiflame vlameffect staart. Pas de vlam- en warmtestand aan via de verborgen bedieningselementen of met de afstandsbediening.


Specificaties

Merk Dimplex
  Model Lucia elektrische haard
  Serie Optiflame
Brandstof Elektrisch
Vuurzicht Front
Type kachel Vrijstaand
Wel of geen afvoer Afvoerloos
Materiaal Plaatstaal
Kleur Zwart
Showroomstatus Niet opgesteld in showroom
Verwarmingsfunctie Ja, met verwarmingsfunctie
 
Afmeting breedte 50.8 cm
Afmeting hoogte 59.7 cm
Afmeting diepte 34.4 cm
Bediening Afstandsbediening
Thermostaat Ja
Branderdecoratie Houtstammen
Minimaal vermogen 1 kW
Maximaal vermogen 2 kW
Systeem Opti-Flame®
Lichtmodule LED
  Verbruik max. (kWh) 1-2

 

DRINGENDE KENNISGEVING! • Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat.
Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.