X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Dimplex Avalone (wit) Dimplex Avalone (wit)
Dimplex Avalone (wit) Dimplex Avalone (wit)
Dimplex Avalone (wit)
Dimplex Avalone (wit) Moderne en stijlvolle elektrische haard met Optiflame® vlambeeld in witte omkasting. Het past perfect bij zowel klassieke als moderne arrangementen. De haard...
€ 1.234,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Dimplex Avalone (wit)

Moderne en stijlvolle elektrische haard met Optiflame® vlambeeld in witte omkasting. Het past perfect bij zowel klassieke als moderne arrangementen. De haard is versierd met brandende houtblokken verlicht met LED-diodes. Dit model is uitgerust met een luchtverhitter, thermostaat, elektronisch display, timer en afstandsbediening. Het vlameffect is onafhankelijk van de verwarmingsmodus.

Specificaties

Merk Dimplex
  Model Avalone
Brandstof Elektrisch
Vuurzicht Front
Type kachel Vrijstaand
Wel of geen afvoer Afvoerloos
Kleur Wit
Showroomstatus Niet opgesteld in showroom
Verwarmingsfunctie Ja, met verwarmingsfunctie
Gewicht 39kg
Afmeting breedte 92 cm
Afmeting hoogte 93 cm
Afmeting diepte 31 cm
Bediening Handbediening, Afstandsbediening
Thermostaat Ja
Systeem Opti-Flame®
Lichtmodule LED

DRINGENDE KENNISGEVING! • Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat.
Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.