nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Dielle pelletkachels

Pelletkachels van Dielle zijn anders dan de traditionele pelletkachel.
Wij danken u voor de interesse in onze Dielle pelletkachel met en vertellen u graag over het volledig anders stoken met pellets en andere brandstoffen in onze pelletkachels met gepatenteerde bodemvoeder.
De Dielle pelletkachel zijn de enige pelletkachels met een bodemvoeder en een prachtig rustig vuur.
Daarnaast is er bijna geen onderhoud en zijn ze geluidsarm, kom dit gerust ervaren in onze showroom.

 

Voordelen van de Dielle bodemvoeder

Dielle pelletkachels zijn anders opgebouwd dan welk ander merk dan ook.
Zo worden de pellets vanuit de bodemvoeder omhoog gedrukt en de lucht niet onder de pellets maar boven bij het vuur voorverwarmd ingebracht.
Het grote voordeel wat u hiermee haalt is het volgende:

 

Verstoppen brander niet meer mogelijk

Doordat er niet meer met een brander pot wordt gewerkt kunnen deze ook niet meer verstopt raken en is elke week onderhoud niet meer noodzakelijk.Asresten en onverbrande delen pellets

Doordat de pelletkachel werkt met een bodemvoeder
kan deze naast dat de pellets omhoog komen ook het as wat ontstaat van de branderbak afduwen en verse brandstof voorverwarmen.
U zal dus geen asresten en onverbrande delen pellets door de stookkamer zien vliegen, hierdoor is onze fijnstof uitstoot ook tot wel 57% lager dan de reguliere pelletkachel net zoals voor de co waardes.
De asresten worden ook na verbrand op de asring waardoor de asresten waar nog reuk af kan komen ook geen brandstof meer bevat, dit komt weer ten goede aan de uitstoot.