nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Besparen op uw energierekening met een pelletkachel voor uw cv? Bij ons kunt u de milieubewuste pelletketels van Biodom bestellen. Vanwege ons uitgebreide netwerk kunnen we u deze innovatieve cv-ketels des te voordeliger aanbieden. Ook vertellen we u graag over de subsidies waarmee de overheid u verder tegemoetkomt in de aanschafprijs.
 

Pelletkachel met cv aansluiting
 

Met een cv-ketel op houtpellets kunt u pas echt beginnen met besparen op uw energierekening. Een pelletkachel met cv aansluiting verwarmt water voor uw uw centrale verwarming of vloerverwarming. U verbruikt veel minder gas voor het verwarmen van uw huis en gaat flink besparen op uw stookkosten. Soms gaat het gasverbruik met wel 40% naar beneden. De pelletkachels zijn gemakkelijk aan te sluiten op uw cv of vloerverwarming. Uiteraard kunt u de installatie ook volledig door ons laten verzorgen.
 

 Weergave:
 


Bezig met laden...
Biodom 27-C5 CV Pelletketel
€ 3.885,00 Per stuk
Biodom 27-e CV pelletketel
€ 4.830,00 Per stuk
Biodom 33 CV pelletkachel
€ 5.145,00 Per stuk
Biodom LX CV pelletketel
€ 3.360,00 Per stuk
CV pelletketel Biodom C15 CV
€ 3.360,00 Per stuk
Pelletketel Biodom 27-A CV
€ 4.800,00 Per stuk

Zeer zuinige Biodom pelletketel
 

Voor de centrale verwarming van uw huis hebben wij gekozen voor de innovatieve pelletketels van het Sloveense merk Biodom. Biodom pelletkachels met cv-aansluiting zijn zeer zuinig. De pelletketels halen een rendement van wel 92%. Onder meer omdat u de pelletkachel niet langer zelf hoeft af te stellen. De BIO-LOGIC technologie herkent automatisch de kwaliteit van de houtpellets en kan zo het stookgedrag optimaliseren.
 

Voordelen van Pelletkachel XXL

  • Alleen echte kwaliteitsmerken zoals Edilkamin pelletkachels.
  • Pelletkachels kopen, laten installeren en inbedrijfstellen.
  • Advies over de aanvraag van subsidie op duurzame energie.